Hoppa till innehåll

Billiga hyrbilar

Tips för billiga hyrbilarBästa tipset för att hitta billiga hyrbilar är att använda en prisjämförelsetjänst. Vi tycker att Biluthyrning.com erbjuder en bra tjänst med riktigt låga priser.

  • Priserna på hyrbil är, precis som flyg och hotell, beroende av om det är lågsäsong eller högsäsong. Att boka en bil under lågsäsong är betydligt billigare.
  • Det finns gott om stora biluthyrningsföretag på semesterorterna. Vill man hitta billigare alternativt ska man söka efter lokala biluthyrare. Dessa priser är ofta mycket lägre.
  • Fundera på vad bilen ska användas till. Ofta ska man resa till en sevärdhet eller göra utflykter och då räcker det med en liten och bränslesnål bil som inte kostar speciellt mycket att hyra. Jeepar som ser flashiga ut är oftast dyra att hyra och dyra i drift samtidigt som bekvämligheten inte är speciellt stor vid längre resor.
  • På stora semesterorter finns ofta många privatpersoner som hyr ut bilar. Sök på nätet och i reseforum så finns det en stor chans att kunna hitta en bra hyrbil till ett bra pris.

hyrbil